If you are looking for a partner in Hungary please don't hesitate to contact us!


Sign up

IWINETC 2017

IWINETC 2017

27th March 2017 | The 9th IWINETC The Annual International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop is opened, this year in the region of Catania, Sicily, Iraly 28-30 March 2017. The team of Wine a'More Travel is on the stage again!

 

31st March 2017Over 300 delegates from 15 different countries were attending the 9th International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop (IWINETC) Tourism professionals from Italy, Spain, USA, France, Hungary and of course Sicily meet formally and less formally and talked about the development and business opportunities of the industry. The event closed on Thursday 28th March when Dr. András TÖRÖK, Director, Hungarian Tourism Agency, Directrorate of Gastronomy and Wine Marketing announced that BUDAPEST was hosting the 2018's conference! Wine a More Travel took an active role (again) in introducing Hungary as a grape escape destination. Travel agents, wine writers and wine educators enjoyed the tasting of selected Hungarian wines and the discussions about itineraries.

We look forward to host out IWINETC freinds next year!

 

/// Press release in Hungarian

2017. március 30-én zárta kapuit a 9. IWINETC, Nemzetközi Borturisztikai Konferencia Szicíliában – jövőre Magyarország következik

"Minden üzlet a tudásról és a kapcsolatokról szól" - talán ez a legfontosabb üzenete a bor- és gasztroturizmussal foglalkozó cégek legfontosabb nemzetközi rendezvényének az IWINETC  International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshopnak, mely minden alkalommal a világ egyik kiemelkedő borvidékén kerül megrendezésre.

Idén az Etna varázslatos környékén, Cataniában (Szicíla, Olaszország) tartott esemény első két napjának konferenciáján közel 20 érdekfeszítő előadást lehetett hallgatni bor- és turizmusmarketingről, a social média kihívásairól, digitális és személyes megközelítésben, illetve a borvilág régi-új desztinációiról pl. Szlovéniáról, mint butik bordesztinációról, Moldáviáról, Grúziáról. Az előadók a világ legkülönbözőbb pontjairól érkeztek, többek között Ausztráliából, Virginiából, Görögországból, Angliából. Az egyik kiemelkedő előadás Szicília elképesztő borairól szólt, melyek a napsütötte Etna káprázatos látványában fürdenek nap mint nap.

A konferenciát követő B2B workshopon a résztvevők személyesen cserélhettek egymással információt. A rendezvényen több, mint 15 országból közel 300, borturisztikában érdekelt cég képviseltette magát. A rendezvény fő támogatói Olaszország Idegenforgalmi és Műemléki Minisztériuma és Szicília Régió Idegenforgalommal, Sporttal és Szórakoztatással Foglalkozó Hivatala mindent megtett a résztvevők kényelméért, és azért, hogy Catania vidékének ismertségét és presztízsét növeljék. Szicília tökéletes célpont azoknak a turistáknak, akik a bort nem csak a gasztronómiával, de a kultúrával, a történelemmel és az aktív kikapcsolódással akarják ötvözni, minderről a világhíres olasz vendégszeretet és kulináris élmények mellett többek között az Etna, Taormina romjai is gondoskodnak. 

Hazánkat a rendezvényen egyrészt az exkluzív utakat kínáló Premium Incoming Utazási Iroda másrészt a Wine a'More Travel Utazási Iroda képviselte, mely évek óta fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy a magyar borvidékek a maguk sokszínűségével és egyediségével minél jobban bekerüljenek a nemzetközi turisztikai célpontok közé. Nagy örömünkre szolgál, hogy a rendezvény aranyszponzora Magyarország volt, és a rendezvény záróelőadásán dr. Török András, a Magyar Turisztikai Ügynökség Gasztronómiáért és Bormarketingért Felelős Igazgatója jelentette be, hogy a 2018. évi 10. jubileumi IWINETC hazánkban Budapesten kerül megrendezésre. Ez jó alkalom lesz arra, hogy a világnak megmutassuk kiemelkedő hazai borainkat, borvidékeinket és az egyedülálló tokaji aszú születési helyét.

 

Information & photoes are update from time to time on our Facebook page link here »»»

#wineamoretravel # winepleasures #awesomeSicily #Etna