Sign up

Három hölgy, három szenvedély

Imádunk utazni, szeretjük a jó borokat és a finom ételeket. Eltökélt szándékunk, hogy a magyar borok, tájak és ételek iránti lelkesedésünket másokkal is megosszuk. Meggyőződésünk, hogy a magyar bornak –melyeket kiváló magyar ételek kísérnek –helye van a világ borpalettáján. A feladat „mindössze” annyi, hogy megkóstoltathassuk őket a hazai borkedvelőkkel és a hazánkba látogató külföldiekkel. A szép magyar borokat leginkább a születési helyükön, a pincéknél ismerhetjük meg és mivel borvidékeink csodálatos természeti környezetben fekszenek, a bor-és gasztronómiai élményeket egyéb pihenést szolgáló programokkal egészíthetjük ki.

2009 óta szervezünk a TelkiBorklub Baráti Társaságnak bor- és gasztronómiai rendezvényeket. Sokéves borszakmai és idegenforgalmi tapasztalatunkkal, WSET és sommelier diplomáinkkal a zsebünkben lépésről lépésre mutatjuk be Magyarország borvidékeinek múltját és jelenét. A Wine a’More utazási irodánk útjai nemzetközileg jegyzett borászatokba és kis, kézműves pincészetekbe is elvezetnek.

Helyismeretünknek és személyes kapcsolatainknak köszönhetően a rejtett kincsek sem maradnak rejtve többé Önök előtt.

Szolgáltatásaink

A Wine a’More Utazási Iroda teljeskörű belföldi utazásszervezési engedéllyel rendelkező utazási iroda (MKEH engedély szám: U-001575). Utazási irodánk egy- és többnapos bortúrákat, kóstolókat, borhétvégéket szervez, melynek során felfedezhetik Magyarország lenyűgöző borvidékeit, évszázados pincéit, gyönyörű dülőit és sokat tanulhatnak a szőlőkről és a borokról. A borászok végikalauzolnak a borvidékek történelmén, bemutatják a klíma és a talaj adottságait, a szőlőfajtákat. vezetésükkel kóstoljuk a borokat, tanulunk a borkészítésről, a bor és étel párosításokról.

Kiscsoportos, 12-16 fős túráinkat WSET végzettségű vagy borhoz értő vezető, valamint helyi vezetők kísérik. Meghirdetett túráinkon túl, egyedi kérések alapján is szívesen állítunk össze boros programokat, utazásokat, megszervezzük az utazást, borszakértő idegenvezetőt biztosítunk.

 

 Home | Skål International