Sign up

jó tudni

A foglalás menete

 

Kérjük kövesse a következő lépéséket:

Utazási irodánk belföldi utazásszervező engedéllyel rendelkezik. Vagyoni biztosíték: Európai Utazási Biztosító Zrt. Külföldi bortúráink utazásszervező partnerünk szervezi. 

1. Válassza ki a túrát, amelyen szeretne részt venni: BORTÚRÁK

2. Válassza ki a megfelelő időpontot, hogy hány fővel jelentkezik, majd kattintson a KOSÁRBA gombra. Ha nem tudja kiválasztani a kívánt időpontot, akkor pillanatnyilag nincs szabad hely. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ha szeretne várólistára kerülni.Túráink többsége más időpontra is foglalható.

3. Ellenőrizze a választását majd regisztráljon oldalunkra, vagy jelentkezzen be.

4. Adja meg a résztvevők kért adatait a SZEMÉLYES ADATOK-nál, a SZERKESZTÉS gombra kattintva. Az Ön neve automatikusan megjelenik az első sorban. Kérjük feltétlenül olyan e-mail címet adjon meg, amelyen elérjük. A hibásan megadott adatokból fakadó problémákért utazási irodánk semmilyen felelősséget nem vállal!

A számlainformációk az alsó táblázatban jelennek meg. A számla automatikusan az Ön nevére és címére lesz kiállítva, amennyiben itt nem rendelkezik másképpen.

5. A következő lépésben ellenőrizze az adatokat, válassza ki a kívánt fizetési módot, majd erősítse meg foglalását a RENDBEN gombbal.

Banki átutalás esetén a szükséges adatok:
Raiffeisen Bank Zrt. 1054 Budapest, Akadémia utca 6. Hungary
Swift code: UBRT HU HB
EUR Raiffeisen Bank, (IBAN) HU 2712 0204 0701 4628 4200 2000 01
HUF Raiffeisen Bank, (IBAN) HU48-12020407-01462842-00100004

SIXPAY fizetés választása esetén kövesse a SIXPAY fizetés útmutatásait.

6. Megrendelését rendszerünk automatikusan visszaigazolja, a részvételi díj beérkezését külön e-mailben igazoljuk vissza.

Kérjük ne feledje, hogy az utazás teljes összegének be kell érkeznie:
- egynapos túrák esetében az út napját megelőző 3. napig
- többnapos túrák esetében az út megkezdését megelőző 30. napig.

7. A részvételi díj beérkezését követően a megadott emailcímre elküldjük a részvételre jogosító Vouchert. Ezt kérjük őrizze meg - nyomtassa ki, vagy mentse el telefonjára - és hozza magával, mert ezzel és személyes okiratával tudja igazolni saját és az Önnel együtt jelentkezők utazási jogosultságát.

 

Általános Utazási Feltételeink

 

Utazási feltételeink további részleteit, így a lemondási feltételeket is, megtalálja a következő linken: Általános Utazási Feltételek »»»

 

Adatvédelmi irányelveink

 

Utazási irodánk a személyes adatok védelmének elkötelezett híve, azokat az Ön írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A bekért adatokat kizárólag az adott úttal kapcsolatban őrizzük, annak érdekében, hogy a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk Önnek nyújtani.